Вийдемо в наш День Незалежності на Народний Марш за гідність і права!

Янукович відмінив парад на День Незалежності України. За вказівкою саме Віктора Федоровича в країні розпочалися політичні репресії.

Влада постійно нам бреше. Вчора вона обіцяла покращити наше життя вже сьогодні. Тепер їй не до того, бо на всіх парах, правдами-неправдами, покращує власне життя. Покращує виключно за наш рахунок. Ми ж спокійно спостерігаємо за тим, як знищує нашу мову, культуру, топчеться по духовності й усе тугіше затягує зашморг на нашій свободі, руйнує наші мрії про європейську, економічно квітучу, єдину Україну. «Харківські угоди» перекреслюють наше майбутнє, бо олігархам треба дешевий газ. Податковий кодекс забирає наші гроші, бо їм потрібні персональні вертольоти та золоті унітази. Пенсійна реформа робить нас довічними рабами, бо їм необхідно, щоб ми працювали і вмирали на робочому місці. Житловий кодекс допоможе їм забрати наше житло. Земельний — дозволить продавати землю і поволі закріпачить нас, зробить наймити на батьківській землі.

“Вони поводять себе, наче окупанти. Для них наші цінності і права, освіта наших дітей і наша гідність — тільки перешкоди для збагачення. Вони приватизували суд і дають злочинні накази міліції. Вони бояться самі, а хочуть залякати нас, окремо кожного»  – зазначив Степан Барна депутат  Тернопільської обласної ради

ТІЛЬКИ РАЗОМ МИ ЗУПИНИМО ЇХ!

НАША СИЛА — В ЄДНОСТІ!

Тож, давайте спільно 24 серпня, одягнувши об 11. 00 вишиванки, прийдімо до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, щоби підтримати народний марш по Хрещатику на честь 20-ої річниці Незалежності України, що в цей час відбуватиметься в Києві!

Не будьмо байдужими! Зробімо перший крок, аби відстояти свою гідність!

За повідомленням прес-служби КОДу і С. Барни відбулось засідання КОД, на якому було визачено формат участі опозиційних партій у відзаченні Дня Незалежності України в Тернополі.

23.08.2011р. о 9.30год. запрошуємо на ходу з нагоди Дня Прапора, яка проходитиме від барельєфу Я.Стецько до Прапора на Театральному Майдані.

На День Незалежності, 24 серпня об 11.00, одягнемо вишиванки і прийдемо до пам’ятника Т. Шевченка на мітинг. Покажемо чиє це свято і зробимо перший крок – сьогодні відстоїмо свою гідність, а завтра виборемо свої права.

 

Коментарі вимкнені.