Петро Гоч шокує друзів

“Гоч, Гоч…… хібащо це зробили за нього….. хочеться вірити……”, – написала у відкритому дописі на своїй сторінці в соцмережі Facebook дівчина з Вінниці, яка в буремні 90-ті роки разом із Петром Гочем перебувала у одній організації – ПЛАСТ. Розчарування діями колишнього патріота Патріка, а тепер – заступника голови ТОДА регіонала Валентина Хоптяна, прийшло до дівчини після оприлюдення в інтернеті прізвищ тих чиновників ОДА, які написали скарги на страйковий комітет євромайдану за блокування їхніх робочих місць. 

Так, в числі 25 прізвищ працівників ОДА, які вимагають покарання для членів страйкового комітету, фігурує і Петро Гоч.

На противагу пластунці з Вінниці, тернопільські пластуни 90-их не поділяють віри колеги в те, що скаргу на страйковий комітет міг написати хтось інший, замість друга Патріка: “Впевнена, що він сам за себе… бачила іронію, з якою він на людей дивився, коли повз них проходив… на відео я його не зняла. Але коли він з чорного входу виходив з ОДА, і я його покликала на ім’я, то він широко та іронічно усміхався, дивлячись на людей…”

 

Нагадаємо, Петро Гоч перебував у проводі надзвичайно відомого в 2000-их роках пластового куреня “Вовча ліга”, який славився своїм мілітарним вихованням юнаків. Виховувався Петро Гоч у курені №13 ім.О.Довбуша.

Довідка:

Пласт — Національна Скаутська Організація України.

Мета Пласту — сприяти всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі; спираючись на ідейні засади Пласту, виховувати молодь на свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, провідників суспільства.

Юзя Мельник

-1 thoughts on “Петро Гоч шокує друзів

  • 20:44 | 10.12.2013 о 20:44
    Permalink

    Який цнізм…який ПОЗОР. пожиттєвий. Ганьба. то не Петро…то…..(кожен може всловитсь). Це – не патріот Україн.

  • 23:46 | 10.12.2013 о 23:46
    Permalink

    Цей козел винен мені 100 у.о. Він не патріот він Гоч – Скотч

  • 20:51 | 22.01.2014 о 20:51
    Permalink

    Гоч ше той пройдисвіт та байстрюк. Скотина навіть не кривиться коли бреше та лиже сраку провладним лідерам. Ця тварюка краще нехай тікає з нашого краю, а то ще сракою на кийок посадимо скоро.

Коментарі вимкнені.