Тернополянин показав найкращий результат на Всеукраїнському фестивалі з шахів

8-10 липня 2011 року в селищі Вишнівець відбувся Всеукраїнський ХVІІ традиційний фестиваль з шахів пам’яті засновника Запорізької Січі Дмитра-Байди Вишнівецького та ІХ традиційний фестиваль з сучасних шашок-64 пам’яті вишнівчанина, майстра спорту України з шашок, Віктора Гнітецького, – пише “Народне Слово”.

З початком спортивного свята учасників змагань з шахів та шашок привітали заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Яцина, заступник голови районної ради Василь Липка та селищний голова Вишнівця Ростислав Баюрський.

У цьому році участь у змаганнях взяли спортсмени з різних регіонів України –  Вінниці, Рівного, Хмельницького, Одеси, Білої Церкви, Києва, Кам’янець – Подільського, Шумська, Збаража, Теребовлі, Кременця, Гусятина та Тернополя. Рівень учасників був достатньо високим. Змагалися два майстри спорту України, один майстер спорту міжнародного класу, кандидати у майстри спорту і першорозрядники з шахів та шашок.

Найкращий результат у змаганнях з шахів показав тернополянин, кандидат у майстри спорту, вихованець ДЮСШ «Авангард» Богдан Мазурчак, друге місце здобув кандидат у майстри спорту з Теребовлі Іван Хабінець, а третє дісталось майстру спорту міжнародного класу з Вінниці Віктору Гудку.

Серед гравців у шашки впевнену перемогу виборов кандидат у майстри спорту з Теребовлі – Тарас Турчин, друге місце посів майстер спорту України з Тернополя – Панталеймон Яблонський, третє місце у першорозрядника з Кам’янця – Подільського – Віктора Дашка. Переможці змагань нагороджені грошовими призами, цінними подарунками та грамотами Вишнівецької селищної ради.

Коментарі вимкнені.