Сучасний ресторан “Два гуся” уже в Тернополі

27 грудня 2011 р. о 12 год. за адресою вул. Шевченка, 12 (приміщення  ЦУМу, 2-ий поверх) відбудеться відкриття мережі ресторанів «Два гуся»

Мережа ресторанів «Два гуся» входить в Корпорацію «ОМЕКС» і є одним з пріоритетних напрямків її діяльності. Перший ресторан під ТМ «Два гуся» відкрився в 1998 р. На даний момент на території України працює 16 ресторанів – в Києві, Донецьку. Рівному, Хмельницькому, Трускавці, Чернігові, Севастополі, Луганську і Кривому Розі.

Забезпечення позитивних емоцій, смачна і здорова їжа, швидкість обслуговування, різноманіття  асортименту з врахуванням регіональних смакових вподобань – головна мета підприємств ТМ «Два гуся». Кадрова політика компанії спрямована на створення і зміцнення команди високопрофесійних спеціалістів, майстрів своєї справи.

В ресторані «Два гуся» будуть поєднуватися кращі традиції української та європейської кухні. Тут можна буде швидко поснідати, смачно пообідати і отримати заряд бадьорості на цілий день.

-1 thoughts on “Сучасний ресторан “Два гуся” уже в Тернополі

  • 12:58 | 28.12.2011 о 12:58
    Permalink

    Оте “ой були в бабусі два веселих гусі” – то не по-українськи. Переклали такі самі мудрагелі, що й назвали ресторан. Це не сучасний ресторан, а сучасний спосіб приниження української мови задрипаними торгашами!
    На Львівщині заборонили вживати «суржикові» імена у ЗМІ та рекламі. Пора в Тернополі взятися за торгоблудів!

Коментарі вимкнені.