Тернопільська влада обіцяє гірськолижній школі «Екстрім»…

17 червня 2011 року директор Тернопільської загальноосвітньої школи №11, завідувач дошкільного навчального закладу №23 та директор КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» підписали гарантійний лист, що зобов’язує забезпечити належні умови з проведення навчально-тренувального процесу ДЮСШ «Екстрім». Лист погодили начальник управління у справах сім`ї, молодіжної політики, спорту і туризму міської ради Микола Круть та начальник управління освіти та науки Ольга Похиляк.

Зокрема, гарантійним листом передбачено:

1. Дошкільний навчальний заклад № 23 зобов’язується надати ДЮСШ «Екстрім» в безоплатну оренду приміщення загальною площею 220 м2 до моменту переселення  ДЮСШ «Екстрім» в приміщення ЗОШ №11.

2. Адміністрація загальноосвітньої школи № 11 зобов’язується надати в безоплатну  оренду:

– цокольне приміщення загальною площею 130 м2 в належному стані (на даний момент потребує встановлення опалення, заміни освітлення, встановлення санвузлів, вентиляції та лічильників на електроенергію) для зберігання спортивного інвентарю та майстерні;

– приміщення на І-му поверсі загальною площею 13 м2 для адміністрації ДЮСШ «Екстрім»;

– приміщення на ІІ-му поверсі загальною площею 10 м2 (потребує заміни освітлення та косметичного ремонту) для розміщення бухгалтерії;

– приміщення (клас) для розміщення тренерського колективу та для проведення теоретичних занять;

– спортивний зал (за узгодженим графіком) для проведення спеціальної та загальної фізичної підготовки;

– спільне використання санвузлів на І-му поверсі та роздягалень;

– використання шкільного стадіону та спортивних споруд на території школи

(за узгодженим графіком);

3. Адміністрація ДЮСШ «Екстрім» та адміністрація загальноосвітньої школи № 11 зобов’язується укласти договір про безоплатну оренду на нежитлові приміщення.

4. Адміністрація загальноосвітньої школи № 11 розглядає пропозицію щодо створення спортивного класу із зимових видів спорту з числа вихованців ДЮСШ «Екстрім».

5. Управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму міської ради сприятиме інвестиційному проекту модернізації гірськолижної траси та облаштування окремого приміщення ДЮСШ «Екстрім».

6. Проведення необхідних поточних ремонтних робіт бере на себе загальноосвітня школа № 11 за умови додаткового фінансування управління освіти і науки міської ради.

Коментарі вимкнені.