Чим не вгодили Юрієві Фартушняку побратими Сергія Надала?

Фото tenews.te.ua
Фото tenews.te.ua

У Тернополі має бути тільки “одна пухнаста людина”, яка все вирішує і без якої навіть ворони не пукають. Напевно, так вирішив політтехнолог міського голови Сергія Надала – Юрій Фартушняк, так званий “Психотроп” (пригадайте чорну кампанію проти ЗМІ, яка пройшла на “Ух-радіо” і в якій стверджували що газета про земельні дерибани оброблена психотропною речовиною). І тому в тернопільських ЗМІ почали масово тиражуватись проплачені негативні матеріали про побратимів мера, які мають свою позицію, стараються для містян  і не дають остаточно роздерибанити Тернопіль.

Крім  того  в рамках кампанії “У Файному місті” має бути лише один пухнастик”, нещодавно, наймовірніше, з подачі Психотропа, був залитий червоною фарбою бігборд “свободівця” Івана Зіня, який просто прозвітував про свою роботу. До слова, депутат брав приклад з Сергія Надала, який минулого року заполонив Тернопіль подібними рекламними матеріалами. Але “що можна попу, то не можна дяку”…

До слова, кажуть, що Юрій Фартушняк розробник схем з дерибану міської землі та комунального майна. Він же керує “Ух-радіо”, “редагує” газету “Тернопіль вечірній”, “цензурує” сюжети на тернопільських телеканавлах та майже всіх Інтернет ЗМІ міста.

-1 thoughts on “Чим не вгодили Юрієві Фартушняку побратими Сергія Надала?

Коментарі вимкнені.