Акція неймовірної щедрості міського голови Тернополя

Сергій Надал, якщо хто не в курсі – все ще міський голова Тернополя, днями відвідав лікарню. Прийшов без лопати, але з фотографом.

Тернополянам не варто хвилюватися, зі здоров’ям, на відміну від совісті, у Сергія Віталійовича все нормально. Не дарма ж він щозими в ополонку пірнає. Також без лопати, але з фотографом.

А медичний заклад все ще міський голова Тернополя відвідав, щоб попросити вибачення у людей, які через його безгосподарність опинилися на вимушеному лікарняному.

До пацієнтів з переломами кінцівок і травмами голов, Сергій Віталійович прийшов не з порожніми руками. Ні, ви не подумайте, як уже йшлося вище – лопату він з собою не взяв. Із собою він приніс обіцянку компенсувати усім постраждалим вартість лікування.

У все ще міського голови Тернополя останніми днями взагалі манія щось комусь компенсувати. То безкоштовний проїзд у тролейбусах організує, щоб компенсувати людям кілометри міського бездоріжжя, які їм довелося кілька днів долати. То дозволяє не платити за послуги ЖЕКів, якщо вони не дали собі ради з наведенням порядку на своїх територіях. Тепер ось ліки компенсує.

Попри таку щедрість Сергія Віталійовича серед тернополян все ще залишаються невдоволені. Вони чомусь очікували, що він у відставку подасть. Все ще міський голова Тернополя був близьким до цього кроку, але в останню мить здригнулася рука.

Тоді тернополяни почали очікувати хоча б привселюдного вибачення. Люди вирішили, що Театральну площу чистити ще до того, як навели лад на дорогах, почали саме для звернення Сергія Віталійовича.

Усі очікували, що вийде на площу все ще міський голова Тернополя, впаде на коліна і промовить: «Вибачте мені, людоньки. Я старався, як міг. Обклав даниною, ой, вибачте, бруківкою усе місто, а потрібно було хоча б одного трактора придбати. Але тепер висновки зроблю і до кожного метра квадратного бруківки купуватиму хоча б одну шуфлю».

Але не дочекалися люди.

Тепер залишається чекати, що ж іще у свой акції неймовірної щедрості пообіцяє безкоштовно все ще міський голова Тернополя Сергій Надал.

Андрій БЕРЕЗОВЧУК

-1 thoughts on “Акція неймовірної щедрості міського голови Тернополя

  • 00:48 | 19.11.2016 о 00:48
    Permalink

    Як же смачно люди носяться із помилками інших. А свої “косяки” ніхто не розголошує, чи ба, навіть не помічає. Тільки те й роблять, що злорадствують. Радість, бачте, яка велика з’явилася – можна “помити комусь кісточки”. Тернополяни, невже ви думаєте, що голова Тернополя навмисне не дав команди почистити місто від снігу, хотів, щоб люди покалічилися на дорогах, та щоб були аварії, невже ви думаєте, що він хотів накликати на себе прокльони ваші? Тоді ви – недалекоглядні, та, вибачте, якісь примітивні. У великих людей – великі помилки. Великі люди також можуть помилятися, адже вони так само ходять під Богом як усі. Бо хто нічого не робить, той не помиляється, та, лежачий ніколи не буде шпортатися.

Коментарі вимкнені.