Алієв порівняв “Арену Львів” з “Олімпійським”

У матчі з австрійцями півзахисник Олександр Алієв відзначився гольовою передачею на свого одноклубника Артема Мілевського, тим самим зробивши свій внесок у підсумкову перемогу збірної.

Після гри Олександр поділився враженнями від матчу і атмосфери на стадіоні “Арена Львів”, пише terrikon.

– Підтримка була чудовою! У Львові завжди приємно грати. Я тут вже вдруге (вперше ми грали з Румунією) і можу сказати, що так, як тут, не вболівають в жодному місті України. Тому до Львова завжди приємно приїжджати. Хочу подякувати уболівальникам за їх підтримку. Правда, на “Олімпійському” також атмосфера була чудова.

У Львові новий стадіон, тому і Олег Володимирович, і всі хлопці хотіли після такої гри, як з Німеччиною, обов’язково перемогти австрійців. Слава Богу, що все вийшло так добре.

– Нашій збірній добре вдається відкривати стадіони?
– Дай Бог, щоб ми і далі продовжували так грати і перемагати.

– Як оціните гру суперника?
– Нам протистояла хороша команда. Ви бачили, що нам було важко, адже напередодні провели нелегку гру з німцями. Австрійці нас “накривали”, не давали контролювати м’яч. Але у нас на першому місці стоїть результат. Сьогодні ми його домоглися, і це найголовніше.

– Останні хвилини вийшли нервовими?
– Звичайно. Думаю, весь матч був нервовим. За рахунку 1:0 на нашу користь ми створювали моменти і біля чужих воріт, і біля своїх також. На щастя, суперник не зміг забити, а ми, в свою чергу, їх “дотиснули” і вирвали перемогу.

Коментарі вимкнені.