Дружина Надала та відомі жінки Тернополя попрацювали на славу (фото)

У п’ятницю двадцять п’ятого жовтня в Українському домі «Перемога» відбувся   Перший  відкритий благодійний майстер-клас «Відкриваємо серця». Захід   відбувся під патронатом дружини міського голови  – Олени Надал.   Благородна мета дійства –  зібрати кошти  для відділення гематології Тернопільської  міської дитячої лікарні, де лікуються онкохворі дітки. 

Майстер-клас проводило п’ятеро майстринь, які навчали різних напрямів народного мистецтва: Ірина Вербіцька  (лялька – мотанка), Тетяна Охрицька (валяння з вовни), Оксана Дученчук   (витинанка), Оксана Осеняк (декупаж), Наталя Крижовачук, м. Рівне (шебі-шик).  Серед присутніх на заході були помічені  такі відомі тернополянки, як  директор телекомпанії «ТВ-4» Юлія Винокур, журналіст газети «Вільне життя» Лілія Костишин, дитячий автор Ірина Мацко, Анжела Кардинал та  дружина Михайла  Цимбалюка.

Способом жеребкування учасниці майстер-класу обрали вид ужиткового мистецтва. Тривав він приблизно дві години. Що цікаво, ніхто із присутніх на ньому учасниць не мала до цього подібного досвіду.  Всі роботи, виготовлені цього дня будуть продаватися на благодійному аукціоні, який відбудеться в середині грудня.  Організатори заходу сподіваються, що вдасться назбирати достатньо коштів на придбання біохімічного аналізатору крові, який допоможе у діагностуванні захворювання.  Вартість апарата сягає двохсот тисяч гривень.  Однак  сподіваємося, що отримавши його, збільшаться шанси на здорове життя  у двадцяти чотирьох онкохворих діток, які перебувають на лікуванні у гематологічному відділенні міської дитячої лікарні.

 

 

Коментарі вимкнені.