На боротьбу до Тернополя їхало близько двох сотень іноземців

Протягом 18-20 листопада Тернопіль став центром з вільної боротьби. На ХХ ювілейний Міжнародний турнір вільної боротьби пам’яті тренера Богдана Сцібайла з’їхались кращі спортсмени з України, Білорусії, Латвії, Росії, Молдови, Литви та Азербайджану. Загалом Тернопіль приймав близько 200 спортсменів.

Учасників турніру привітав отець Андрій Романків, який благословив турнір та спортсменів на успішні виступи. «Щасливий той чоловік, який продовжує жити у вчинках своїх добре вихованих дітей. Школа вільної боротьби це не лише школа перемог у спорті, але й перемог у житті» – сказав о. Романків.

З вітальним словом до учасників також звернувся міський голова Тернополя, голова Тернопільської обласної федерації вільної боротьби Сергій Надал: «Боротьба – це спорт сильних духом та тілом людей. Людей, які прагнуть і вміють перемагати, але й водночас поважають суперника. Показуйте власним прикладом як потрібно вести здоровий спосіб життя, а Ваші перемоги прославлятимуть Тернопіль та Україну на міжнародній арені».

Коментарі вимкнені.