Підприємець надурив податкову на мільйон гривень

Працівниками податкової міліції Тернопільщини викрито факт фіктивного підприємництва, яке заподіяло державі майже один мільйон збитків.

 Зокрема, податковими міліціонерами виявлено, що у 2006 році, при відсутності наміру здійснювати реальну підприємницьку діяльність, невстановлені особи придбали приватне підприємство та в подальшому сприяли незаконній діяльності інших суб’єктів господарювання.

Підприємства області перераховували грошові кошти на розрахунковий рахунок фірми «Л» за нібито поставлені товарно – матеріальні цінності, хоча в дійсності такі господарські операції не відбувались.

Проведення таких господарських операцій надало можливість тернопільським підприємствам збільшити суму витрат та незаконно зменшити податкові зобов’язання з податку на додану вартість, не сплативши до бюджету близько одного мільйона гривень.

По даному факту порушено кримінальну справу, триває слідство.

За матеріалами управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області

-1 thoughts on “Підприємець надурив податкову на мільйон гривень

  • 10:42 | 23.11.2011 о 10:42
    Permalink

    А ще хай “славна”, брехлива ОДПІ м. Тернополя розповість, як вони цілеспрямовано, систематично, зловживаючи службовим становищем, при підтримці прокуратури, здійснюють службові повноваження та порушують чинне законодавство України. Ці діяння, якби їх розглядала дійсно незалежна прокуратура, привели б до того, що 80% працівників ОДПІ м. Тернополя опинились би за гратами. На жаль, прокуратура в нас є виключно замовна…

Коментарі вимкнені.