Тернопільських дітей обіцяють не залишати на вулиці

На скриньку нашого видання вчора надійшов лист від нашої читачки, матері двох дітей, яка обурена ситуацією із відвідуванням дитсадка. Нагадаємо, що старша дитина цієї жінки закінчує навчання у старшій групі дитсадка, а молодша – мала б  йти в садок з червня місяця. Однак, як пояснили їй у дитсадку, подбати про дітей влітку доведеться їй самотужки. Адже групи скорочують, і місця матимуть лише діти держслужбовців.

Щоб спростувати або підтвердити дану інформацію ми звернулись в Управління освіти. Там дану інформацію було спростовано. Ніхто не має наміру залишити дітей “на вулиці”. Цілком ймовірне об’єднання (зведення) груп, адже влітку дитсадки відвідує значно менша кількість дітей. Однак батьки, які хочуть, аби їхні діти ходили в садок в літній період, не будуть позбавлені такої можливості.

Якщо у читачки дійсно така критична ситуація, як йдеться у її листі, її запрошують на прийом в управління і обіцяють допомогти у вирішенні проблеми. Як з рештоюі всім батькам, які зіткнулись із незрозумілими, або неправомірними на їхній погляд ситуаціями.

-1 thoughts on “Тернопільських дітей обіцяють не залишати на вулиці

  • 10:00 | 23.05.2011 о 10:00
    Permalink

    Хтось уже ходив в управління? Комусь помогло? Чи у всіх садочках все вже нормально?

Коментарі вимкнені.