Через безчинства тернопільського губернатора Хоптяна, за допомогою звертаються аж у столицю

Біатлоніста, призера юніорського чемпіонату світу Олександра Починка хвилює ситуація, що склалась навколо тренувальної бази з біатлону у Підгородньому.

“Цікаво дізнатися чому мовчить НОК України і тим паче Тернопільське обласне відділення НОК України під час критичної ситуації навколо тренувальної бази з біатлону в с.Підгороднє???”, – запитує Олександр.

За його словами, у п’ятницю, 26 квітня, геодезисти провели розмітку ділянок в середині лиже-ролерної траси, а на деякі земельні ділянки вже є державні акти.

“Шкода, що все це робиться на фоні феноменального виступу біатлоністів на чемпіонаті світу а зокрема Олени Підгрушної!  Це так відзначили комплект нагород чемпіонату світу 2013,  Хоптян і інші керівники Тернопільської області! Закликаю НОК України,а зокрема Сергія Назаровича Бубку – втрутитись і допомогти навести лад навколо біатлонного комплексу в с.Підгороднє так, як ця земля виростила і продовжує вирощувати чемпіонів різних рівнів зокрема Європи та світу, і є надія, що й олімпійських!” – пише Олександр у себе на сторінці у Фейсбуці.

Коментарі вимкнені.