Надал та його команда за 4 роки винищили 85 га зелених насаджень у Тернополі, – Олександр Філь

У ці спекотні дні усі тягнуться до дерев, кущів, газонів шукаючи тіні , свіжого повітря. Здається зараз гарний момент поговорити про наше ставлення до наших зелених захисників.
Зверніть увагу. Преважна більшість дерев позбавлена людської уваги та поваги. Вони ростуть у затоптаному навколо ґрунті, взяті у зашморг бруківкою, асфальтом. Їх ніхто ніколи не поливає. А вони живуть у супереч ставлення до них, щоб нам давати життя – кисень, очищувати та охолоджувати повітря.
Напевне у тому є задум ТВОРЦЯ. ВІН нам дає шанс зрозуміти ці речі, що ми залежимо від природи, та маємо її поважати, допомагати їй.
Як що ми це не зрозуміємо та будемо продовжувати нищити її, то ВІН почне знищувати нас. Цій закон незворотній.
Пару слів про те що робиться у Тернополі. П. Надал та його команда тільки за 4 роки винищили 85 га. зелених насаджень. Уявіть собі скільки вкрадено повітря. ! га. очищує 18 мілионів кубометрів повітря. А ще до того треба додати гектари газонів, яки віддане під торгівлю., вони також працюють для нас.
Ці десятки гектарів зелених зон не просто знищили, їх щільно забудували. Ці нові будинки розпечені на сонце випромінюють величезну кількість додаткового тепла, замість кисню. Це горяче повітря утворює вертикальний потік, який не дає можливості підійти дощу до міста.
Тому у наслідок політики такого «зеленого прориву» значно погіршилися умови життя людей.
Також зверну увагу, що за останні 6 років не зроблено ні єдиної додаткової зеленої площі у місті.
Переконаний, що у відношенні до ПРИРОДИ людина виявляє справжню духовну сутність. Тому нічого доброго про таку владу сказати не можу.
Голова ГО «ЕКОАЛЬЯНС» О. Філь
31.07.2016

Коментарі вимкнені.