ДАІ Тернополя не випускає автобуси з депутатами місцевих рад від “Свободи” на виїзне засідання до Києва

Працівники ДАІ не випускають транспорт із депутатами Тернопільщини на виїзне засідання та збори депутатів місцевих рад від Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, які мають відбутися у Києві 14 жовтня перед Маршем Слави УПА.

Заборону виїзду з міста працівники ДАІ мотивують нібито тим, що у двох автобусів колеса “лисуваті”, а ще в одного – “невеличка тріщинка” на лобовому склі.

“Сьогодні завдяки депутатам провладних фракцій – Партії регіонів, Єдиного Центру, Блоку Литвина – було зірвано пленарне засідання сесії Тернопільської облради. Цю провокацію розцінюю як боягузтво влади перед відповідальністю за поганий соціально-економічний стан держави. І заборона виїзду активістів на Марш Слави УПА є підтвердженням цього боягузтва. Але українська нація є вічною – на відміну від антиукраїнського режиму, котрий є тимчасовим. Такими діями влада наближає свій кінець. А наша боротьба триває!”, – зазначив голова Тернопільської обласної ради, очільник обласної організації ВО “Свобода” Олексій Кайда.

14 жовтня Тернопільська “Свобода” проведе у місті Марш Слави УПА та акції протесту проти свавілля режиму Януковича біля обласної державної адміністрації, обласних прокуратури, міліції та СБУ, – повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Коментарі вимкнені.