Деревляний звинуватив Тернопільську облраду і прокурора області в корупції

Нардеп Василь Деревляний офіційно звинуватив керівництво Тернопільської обласної ради та прокурора Тернопільської області Івана Мельничука в корупції.

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.

«Попередня Тернопільська обласна рада, де керував БЮТ, відсудила у підприємства СЦ «Сервіс-Центр-Стрий» 5,4 млн. грн.  Тобто ми виграли всі суди. Як народний депутат, я зробив все щоб майно цього підприємства у Стрию було нашою виконавчою службою описано, продано, гроші перераховано в бюджет. Місяць тому, я забив тривогу. Надіславши депутатські звернення стало відомо, що кошти не надійшли до сих пір. Ними ніхто не займається – ні прокуратура, ні обласна рада. У той же час СЦ «Сервіс-Центр-Стрий» здійснює маніпуляції через прокуратуру Стрия. Ні Тернопільська обласна рада, ні прокуратура жодного дій з повернення коштів не вжила», – заявив Василь Деревляний.

Саме тому народний депутат поставить питання про доцільність перебування Івана Мельничука на посаді прокурора Тернопільської області.

«Буду звертатися до Генерального прокурора про бездіяльність, про заміну прокурора області. Він мабуть погруз в корупції – не може твердо заявити свою позицію по поверненню цих коштів. І обласна рада теж. То вони кричать, що на аеропорт потрібно мільйон гривень,а 5 мільйонів не хочуть забрати. Обласна рада нічого не робить у питанні відстоювання спиртових заводів області, в питаннях дерибану землі тощо», – підсумував Василь Деревляний.

Степан Сірий

-1 thoughts on “Деревляний звинуватив Тернопільську облраду і прокурора області в корупції

  • 13:45 | 22.11.2011 о 13:45
    Permalink

    молодець……з такими депутатами НАМ подорозі….

Коментарі вимкнені.