Москаль “розкопав”, що до смерті баби Параски причетна охорона Ющенка

Обставини смерті баби Параски зацікавили правоохоронців за рік після поховання людини-символу Памаранчевої революції.

Як розповідають у міліції, прокуратура зобов’язала їх підтвердити, що Парасковія Королюк померла своєю смертю, а не через побиття охороною президента Віктора Ющенка, йдеться в сюжеті ТСН.

Варто зазначити, що хто побив бабу Параску, вже давно з’ясовує народний депутат Геннадій Москаль. У Генпрокуратуру депутат надіслав вже шість запитів. Утім, охоронців досі не покарано, а кримінальну справу так і не порушено.

Згідно чуток, міліція перевірятиме, чи побиття баби Параски держохороною Ющенка 2008-ого не стало причиною її смерті. Але після того випадку минуло майже два роки, і відтоді бабуся у столицю вже не їздила.

Родичі ошелешені й іншими чутками про те, що смерть баби Параски хочуть повісити на екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Хоча визнають, що ті охоронці жінку таки покалічили, а здоров’я її відтоді різко погіршилося.

“В неї був перелом хребта. Вона чотири місяці не вставала. Якщо винуватий, то не Луценко, бо він її не бив”, – впевнена дочка баби Параски Світлана М’ясковська.

Зараз про революційну діяльність баби Параски нагадують лише два, трохи більші за інші, вінки на могилі.

Родичі Парасковії Королюк не розуміють, для чого нині тривожити їхню бабусю, адже ще рік тому нікого не цікавили причини смерті баби Параски. А тепер розкопувати могилу рідної людини вони тим паче не дозволять.

“Моя мама прийшла додому і померла вдома. І ми нікого за рік часу не звинуватили”, – запевнила Світлана.

Коментарі вимкнені.