На новоствореному сайті лікарні №3 – розділ про медичний гумор

Сьогодні о 10 год. у Тернопільській міській комунальній лікарні №3 відбудуться урочистості з нагоди 20-річчя створення закладу. У рамках святкування – відкриття нових палат з функціональними ліжками та презентація WEB-сайту третьої лікарні. Сайт лікарні вже працює. Як повідомляє адміністрація, міська комунальна лікарня №3 – один з кращих лікувальних закладів Тернополя.  Вже більше двох десятиліть тут на високому рівні надають медичну допомогу. І з року в рік авторитет лікарів та медперсоналу зростає завдяки сумлінній праці і вагомим успіхам на ниві збереження і відновлення здоров’я не лише тернополян, а й мешканців інших областей України.

Міська комунальна лікарня №3 добре відома не лише в Україні, але й за її межами: в Німеччині, Польщі, Італії, Іспанії, Франції, Нідерландах, Канаді, США… Сучасні технології дозволяють зменшити відстань, що стоїть на заваді спілкуванню і обміну інформацією.
Зліва на панелі ви можете бачити рубрики, що відповідають розділам сайту.
Так, в розділах Стаціонарний відділ, Поліклінічний відділ, Діагностичне відділення і т.д. ви знайдете всю інформацію щодо діяльності Міської комунальної лікарні №3 – поліклініки, стаціонару, лабораторії тощо, а Інформація пацієнтам стане у нагоді тим, хто планує візит до лікаря.
Завдяки Новинам ви будете в курсі усіх подій, що відбуваються в лікувальному закладі, а розділ Медичний гумор сприятиме бадьорому  настрою, приємному відпочинку і взаєморозумінню. Якщо у вас виникнуть запитання, то фахівці лікарні дадуть на них повну і вичерпну відповідь в розділі Консультації лікарів, а зв’язатися з фахівцями легко, бо на сайті  є  Контакти. Там же ви можете залишити ваші побажання, завдяки яким цей сайт стане ще кращим.

 

Коментарі вимкнені.