“Опілля” – це неповторний смак і приємні сюрпризи

Вже більше місяця триває акція від торгової марки “Опілля”. Великий розіграш призів  присвячений 160-річниці з дня заснування пивоварні у тодішньому передмісті Тернополя.

Кожен може знайти щось своє у “Опіллі”. Якщо хочеться просто смачного класичного  світлого лагера, то обираєш “Корифей”. Він є “легким”. Саме такого пива особливо хочеться випити влітку, бо воно найкраще тамує спрагу.

“Жигулівське” ж називають золотим та “осіннім”, хоча його залюбки п’ють і влітку. Комусь воно нагадує молодість, коли в радянські часи “Жигулівське” було найпопулярнішим пивом, а хтось дивиться глибше в історію, коли цей сорт пива був “Віденським” і вказував на його європейське походження.

Усю ж повноту смаку пива преміум-класу розкриває “Опілля-Фірмове”. Це пиво потребує більше часу для виготовлення, є міцнішим та має легкий винний присмак. Кажуть, що такого пива не вип’єш дуже багато, але воно дозволяє відчути усі ноти “пивної симфонії” справжнього живого.

Ближче з настанням холодів хочеться випити чогось теплого. Тут у нагоді стане справжнє темне живе пиво “Опілля-Княже”. Темне пиво передувало світлим сортам і було найулюбленішим до середини 19 століття. Сьогодні ж воно найкраще підходить для приготування пуншів. У старі часи такий напій, основою якого було темне пиво, було делікатесом, оскільки прянощі, імбир, кориця були дорогими і значним дефіцитом. Можливо саме тому пиво і отримало назву “Княже”, бо тільки шляхтичі і князі могли дозволити собі дорогі спеції. Зараз же дозволити собі цю розкіш може кожен, хто придбає пляшечку “Опілля-Княже”. Для приготування пуншу потрібно до пива додати трохи імбиру, кориці, меду, довести до кипіння і дати дві години настоятися. Такий напій особливо приємно пити довгими зимовими вечорами.

Більшість цінують пиво від “Опілля” за його натуральність, неповторний м’який смак за те, що воно є живим. Комусь крім смаку подобається те, що ця пивоварня наша тернопільська. Проте всі сходяться в одному – продукція від “Опілля”, це якісне і добре. Протягом же двох наступних тижнів кожен з нас може ще й виграти цінні призи. Адже під кожним акційним корком ховається шанс отримати ноутбук, кег пива, мп-3 плеєр та багато інших приємних призів. Тож, поки є час, купуймо пиво, заходимо на сторінку пивоварні www.opillia.com та виграємо призи.

-1 thoughts on ““Опілля” – це неповторний смак і приємні сюрпризи

  • 12:36 | 21.11.2011 о 12:36
    Permalink

    Пийте, люди, пийте…

  • 12:47 | 23.11.2011 о 12:47
    Permalink

    колись за радянських часiв працював на пивзаводi у Львовi о там варили настояще пиво, а зараз ускоренным процесом роблять говно. Раджу випити 100 г. файноi самогонки чим пити то пойло.

Коментарі вимкнені.