Полювати на парламентських піаністів відсьогодні стало легше

Невідомі ангели в Верховній Раді (скоріше за все – керівництво) відсьогодні оприлюднюють на сайті результати письмової реєстрації народних депутатів на пленарних засіданнях ВР.

Ось результати реєстрації за сьогодні
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/reg_write_1?g_id=19169

Можете самі порівняти з результатами голосування, наприклад, нардепа Р.Ахметова, не зареєстрованого письмово, але стабільно голосуючого. Пошукайте по решті 78 прогульників – ми впевнені, ви знайдете багато цікавого.

Наприклад, ми помітили, що виявляється нардеп може бути у відпусці – див. “Новіков О.В”. З якого такого дива нардеп йде у відпустку під час пленарних засідань? Ніхто не хоче написати інформаційний запит керівництву ВР?

Тепер моніторити парламентських піаністів можна не відходячи від компа – просто терба витратити трохи часу. Що далі робити зі знахідками – описано тут Шахрайство в Верховній Раді доведено документально.

Така новація керівництва парламенту явно не сподобається “піаністам”. Вона стала можливою, в тому числі, завдяки нашій громадській кампанії “Стріляйте в піаніста!”, про яку ви можете прочитати тут «Мертвые души» в парламенте

Приєднуйтеся! Полювати на піаністів стало простіше!

Коментарі вимкнені.