Реальний рейтинг Надала ставить в ступор президентську адміністрацію

Минає рік від останніх місцевих виборів. Це стало приводом того, що газети та інтернет-сайти наводнили рейтинги і соціологічні аналізи всіх мастей.  Здебільшого аналізується зміна показників довіри-недовіри до політичних партій під прицілом майбутніх парламентських виборів.

Якою ж є динаміка рейтингів на ключову посаду міста – міського голову?

Минулий рік для мера Сергій Надала пройшов під знаком складного фінансового становища українських міст. Ситуація мало чим відрізняється у Тернополі від Львова чи Дніпропетровська. Бюджетний дефіцит і недофінансування з центрального бюджету відчувають всі. Проте рейтинги колег Надала – мерів інших обласних центрів за рік змінились по різному.

Останніми днями в інтернет-просторі розповсюдився «внутрішній» рейтинг, який замовила Адміністрація Президента. Кажуть, ці результати стали предметом серйозних «розборів польотів» у верхах.

Як стверджує інтернет-видання «За Збручем», у Києві страшенно незадоволені високим рейтингом мера Тернополя та низьким  – у Партії Регіонів та її ставлеників. Рейтинг мера Сергія НАДАЛА складає 32,4%! Видання наводить дані дослідження, які не можуть не турбувати всіх опонентів «Свободи» і Надала, адже, якби вибори відбулися в останню неділю жовтня, то у Надала не було б жодного серйозного опонента. Цікаво, що, за оцінками експертів, реальний рейтинг міського голови Сергія  Надала вищий, аніж вказується у звіті для президентської адміністрації і за різними даними складає від 52 до 58%.

Дані «закритого» дослідження показали, що за екс-мера Тернополя Романа ЗАСТАВНОГО проголосувало б лише 8,2% жителів Тернополя. Рейтинг інших місцевих політиків, які могли би позмагатися за головне крісло в місті, таж є порівняно незначним.

У діаграмі приводимо результати рейтингів-2011 у порівнянні з результатами виборів-2010.

-1 thoughts on “Реальний рейтинг Надала ставить в ступор президентську адміністрацію

  • 14:39 | 10.11.2011 о 14:39
    Permalink

    Рейтинг мера Сергія НАДАЛА мабуть його самого вводить в ступор. Думає підігіє ще декілька метрів тротуару(за неймовірі гроші як на бідний міський бюджет) і рейтинг буде 90%.
    Нехай роззує очі на більш вагомі речі для міста

  • 16:22 | 10.11.2011 о 16:22
    Permalink

    Нечто подобное было с бывшим мэром Одессы Гурвицем, обещавшим золотые горы и намывной остров-рай вблизи Одессы. На практике всё оказалось плачевно и привело город к упадку, а про нечистоты с канализации вблизи Хаджибейского лимана наверное слышали уже все. Вот яркий пример деструктивной критики остальных и голословной риторики. Вредители-пустозвоны да и только..

Коментарі вимкнені.