Росіяни пропонують українцям заробляти, пишучи на форумах матеріали проти України

Війна не жартівлива, мабуть. Під час перебування ще відносної молодості я був волонтером у ряді організацій так чи інакше підтримують російську громаду в Україну або ж займаються популяризацією російської культури – пише “Свет и тени

Мабуть, тоді і потрапив на олівець до різного роду функціонерам від цих структур. Перевіряючи електронну пошту знайшов лист від цих “товаришів”, де пропонувалося взяти участь у проекті “Російський будинок” і навіть передбачалося непогані фінансову винагороду.

Я зв’язався з представником – і ось що з цього вийшло. По-перше, мені повідомили. Що пора міняти ставлення до Росії та можливого союзу двох братніх народів на просторах інтернету. Поцікавилися – чи є активним користувачем Мережі і відвідую чи форуми. На що я відповів ствердно. Тоді мені пояснили суть питання. А він виявився простий – я вибираю на свій смак 1-2 форуму, де активність висока, плюс мені рекомендують ще один – де мені необхідно розвивати позитивний імідж Російської Федерації, їх лідерів, процесів інтеграції, показувати згубність “західного” вектора розвитку для України, особливо увага приділялася розвінчанню образу Бандери, Шухевича і т. д. Я повинен створювати теми типу – СРСР-2, у Бандери остаточно відібрали Героя, в Україні назріває революція, Сталін як особа в історії, Микитка Міхалков говорить про об’єднання Росії та Україні. і т.д.

Мені буде надано методичний матеріал, приблизні “болванки” текстів. Одна з умов – IP-адреса має бути тільки українська. Оплата фіксована, через веб-мані, і премії, якщо теми будуть переходити на інші форуми. Ось така ось війна. Після цього я пройшовся по більшості українських форумів і зрозумів, що таких пропозицій було зроблено десятки, а то й сотні – і вони прийняті. Війна з мережі почалася. Боже бережи Україну!

Підготувала Кароліна Говірка

-1 thoughts on “Росіяни пропонують українцям заробляти, пишучи на форумах матеріали проти України

  • 12:24 | 2.02.2011 о 12:24
    Permalink

    Я не зрозумів, Кароліна Говірка це чоловік, чи автор хтось інший?

Коментарі вимкнені.