У серпні головним гаслом файного міста стануть слова: “Я вірю в Ісуса!”

Із третього по сьоме серпня в Тернополі відбуватиметься масштабна християнська акція «Я вірю в Ісуса», до якої долучилися усі протестантські церкви міста, а також багато відомих українських діячів культури та мистецтва. Серед них Ліка Роман, Ігор Рудий, Дмитро Хоркін, Валентина Паравян, Христина Осельска, Юлія Козлюк, а також музичні гурти “Planet salt”, “N Day”, “Шикайна”, “Sky Door”, “Patlis Band” та інші.
Організатори акції кажуть, що основною ціллю кожного із запланованих заходів, та й усього проекту загалом, є донесення Слова Божого до тисяч тернополян та гостей міста.
Програма створена так, щоби привабити якомога ширше коло учасників та глядачів: молодь залучатимуть до цікавих флешмобів і спортивних змагань, турнірів із вуличного футболу тощо. Для діток із обмеженими можливостями та сиріт будуть проводитися окремі програми. Хворих та перестарілих людей відвідуватимуть у лікарнях та притулках, приносячи світло й радісну звістку до їхніх сповнених смутку та безнадії помешкань. А небайдужих до життя міста людей запрошуватимуть долучитися до прибирання парків та впорядкування дитячих майданчиків.
Основні ж заходи акції – концерти, виступи відомих гуртів та зірок телебачення та естради відбуватимуться щовечора в парку Т.Г. Шевченка. Після цього на екранах у багатьох інших парках міста транслюватимуться фільми на соціальну тематику під інтригуючою назвою «Правда ПРО».
Кожен, хто бере участь у підготовці до цієї акції, щиро сподівається, що після її закінчення бажаючих проголосити всьому світові основне її гасло «Я вірю в Ісуса!» стане набагато більше.
Більше інформації щодо акції можна знайти на офіційному сайті: http://viruyu.te.ua/home

Коментарі вимкнені.