У Тернопіль приїде письменник, який півтора року «бомжував» Америкою

Тернополян запрошують на презентацію книги мандрів Артема Чапая «Подорож із Мамайотою в пошуках України»», яка відбудеться 11 жовтня в книгарні Є. Початок – о 18:00.

Півтора року «бомжував» Америкою: жив у чорному кварталі в Новому Орлеані після урагану Катріна, брав участь у заворушеннях у Мексиці, будував зруби «в лапу» в Гватемалі, копав котлован у Нікарагуа.
Майже два місяці Артем Чапай провів за кермом мотоцикла, мандруючи Україною – від Коломиї до Луганська і назад. Зустрічним людям він ставив два запитання: «Про що ви мрієте?» та «Що для вас значить Україна?». Як відповідали на них звичайні громадяни, що трапилися Чапаю на довгій дорозі через Галичину, Буковину, Поділля, Черкащину, Київ, Полісся, Сіверщину, Слобожанщину, Донбас, Запоріжжя, Крим і Одещину, а також про пригоди автора під час подорожі ви дізнаєтеся, прочитавши цю книгу.
Артем ЧАПАЙ народився 1981 року в Коломиї. Навчався в академії СБУ, кинув навчання під час акції «Україна без Кучми». Закінчив бакалаврат Києво-Могилянської академії. Під час навчання працював вантажником, кур’єром, редактором дитячого журналу, перекладав фільми на каналі «Інтер», був репортером при МЗС. Півтора року «бомжував» Америкою: жив у «чорному» кварталі в Новому Орлеані після урагану Катріна, брав участь у заворушеннях у Мексиці, будував зруби «в лапу» в Гватемалі, копав котлован у Нікарагуа. Перша книжка «Авантюра» вийшла 2008 року. Друга книжка стала результатом кількамісячної подорожі Україною.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9
Вхід вільний.

Коментарі вимкнені.