У Тернополі автівка на шаленій щвидкості зрізала дорожній знак і 2 дерева(фото)

У перші дні липня в Тернополі сталася неординарна дорожня пригода. На одній із вулиць міста водій-лихач зрізав легківкою, мов косою, не тільки дорожній знак, а й два дерева. На щастя, шофер та його пасажир вижили. З травмами карета швидкої доправила обох потерпілих у лікарню.
Аварія сталася у вихідні о пів на сьому ранку. Невідомо звідки саме їхали 24-річний житель обласного центру та 22-літній студент, але достеменно відомо, що автомобіль марки «Ніссан Прем’єр» мчав на шаленій швидкості.
Мешканців будинку по вулиці Тарнавського розбудив гуркіт. Під вікнами першого поверху жителі спостерігали результат швидкої їзди – авто після дорожньої пригоди було подібне на зім’яту бляшанку. Таксист, який їхав вулицею, повідомив про подію міліціонерів.
Дорожня пригода сталася між двома пішохідними переходами. Автомобіль буквально летів до будинку, і, якби не посадка, міг би опинитися у чужій квартирі. Лихач спочатку наїхав на знак «пішоходний перехід». Від удару автомобіль перевернувся. Дерева, посаджені тридцять років тому, завадили подальшому рухові автівки.
До слова, у листопаді минулого року горе-водія було позбавлено права керувати транспортними засобами. Молодий чоловік не зважив на застереження, сів за кермо, не маючи водійських прав. Ризикові піддав не тільки власне життя, а й здоров’я інших людей. На щастя, у ранішню пору на вулиці та поблизу будинку не було перехожих.
Потерпілі наразі перебувають у лікарні. Винуватець отримав травми живота та забій грудей, а пасажир – черепно-мозкову травму та травму живота. Усі, хто мав можливість бачити зім’ятий автомобіль, стверджують: молоді люди народилися у сорочці.
Як повідомив старший інспектор ВДАІ Микола Лецкалюк, на автошляхах Тернопільської області у червні цього року загинуло шестеро, а травмовано – півсотні учасників руху. Міліціонери застерігають водіїв не перевищувати швидкість, адже така легковажність є причиною жахливих аварій.

Коментарі вимкнені.