З ЖЕКом розірвали угоду

journal.te.ua

Під час робочої наради під головуванням міського голови Сергія Надала з керівниками комунальних підприємств, ЖЕКів, підприємств, які обслуговують житловий фонд міста, обговорили роботу комунальної сфери у Тернополі.

Для забезпечення економії бюджетних коштів керівникам комунальних підприємств у вересні проведуть семінари щодо дотримання фінансової дисципліни.

Працівників комунальних підприємств та структурних підрозділів залучатимуть до толок, аби очистити місто від сміття. Керівникам КЖЕП доручили організувати чергування прибиральників для забезпечення своєчасного прибирання територій та підходів до місць проведення святкових заходів, утримання  сміттєвих камер і контейнерних майданчиків в належному санітарному стані, виконати роботи з очищення фасадів житлових будинків та водостічних труб від реклами і оголошень. При необхідності ці установи  проводитимуть додаткове вивезення відходів.

Крім того, міський голова дав доручення відділу технагляду міськради забезпечити люками та водозливними решітками дороги міста. Також організують чергування прибиральників для забезпечення належного утримання дорожньо-мостового господарства та своєчасного вивезення вуличного змету.

У належний санітарний стан приведуть підходи до місць проведення святкових заходів, а саме: парки «Національного відродження»,  ім. Т. Шевченка, Театральний майдан, вул. Сагайдачного, майдан Волі, міське кладовище на вул. Микулинецькій, пам’ятний знак – символічну могилу воякам УПА на просп. С. Бандери. Святкова ілюмінація, освітлення та роботу фонтанів проводитимуть відповідно до узгодженого графіку. Електроопори очистять від оголошень.

«Комунальні підприємства в місті повинні працювати ефективно. Ми будемо проводити постійний контроль за роботою цих установ, давати відповідні доручення, щоб привести господарку міста в порядок, – наголосив під час робочої наради Сергій Надал. –  Якщо на роботу ЖЕКів будуть нарікання, ми розірвемо з ними угоду і заключимо її з тими підприємствами, які зможуть надавати послуги якісно».

Під час наради незадовільною визнали роботу ПП «Обнова Т». Дане підприємство не впоралося з роботою по ліквідації наслідків завданих зливою. Мешканці будинків, які обслуговує ЖЕК, нарікають на неякісне надання послуг. Тому житловий фонд, який досі обслуговувало підприємство «Обнова Т», передадуть іншому надавачу послуг. Наразі управління ЖКГ збирає пропозиції від ЖЕКів, які бажають взяти на обслуговування ці будинки. Відповідний проект рішення винесуть на чергове засідання виконавчого комітету.

 

-1 thoughts on “З ЖЕКом розірвали угоду

  • 01:25 | 9.08.2011 о 01:25
    Permalink

    краще би всі ЖЕКи зробили підконтрольні міській раді. може був би порядок більший

Коментарі вимкнені.