За дозвіл на оренду посадовець вимагав три тисячі гривень

Працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили ще одного посадовця, який вимагав хабарі.
До директора Заліщицького комунального підприємства звернувся приватний підприємець з проханням надати йому в оренду складське приміщення. Чоловік планував облаштувати склад для зберігання автомобільних шин. Посадовець погодився, зазначивши при цьому, що питання оренди він мусить узгодити в Тернопільській обласній раді.
Коли підприємець вдруге зустрівся з посадовцем, той повідомив, що погодження оренди має бути проведене на конкурсній основі, тому доцільніше буде укласти договір відповідального зберігання майна. Свій підпис під документом чиновник оцінив у три тисячі гривень. Лише за такої умови підприємець зможе використовувати приміщення.
Через декілька днів посадовець у службовому кабінеті отримав бажану готівку та підписав необхідну документацію. Працівники міліції задокументували дії посадовця, вилучили грошові кошти, які той вимагав. За ознаками злочину прокуратурою району порушено кримінальну справу. Триває розслідування

-1 thoughts on “За дозвіл на оренду посадовець вимагав три тисячі гривень

  • 10:33 | 8.04.2011 о 10:33
    Permalink

    А що там розслідувати, розстріл на місці і другі задумаються. Задовбали уже ті хабарники .

Коментарі вимкнені.