Чому долати вето міського голови Тернополя не прийшла “Громадянська позиція”

6 січня міський голова Тернополя скликав позачергову сесію, щоб розглянути питання висловлення недовіри головному архітекторові міста В.Бесазі. На засідання, окрім мера (ВО Свобода) та його секретаря (БПП Солідарність), з’явився лише один депутат – Андрій Газилишин із “Громадянської позиції”. Йому довелося “віддуватися” і за усіх депутатів міської ради, і за фракцію зокрема. 

– Я думаю, що депутати обирали між тим, щоб бути на Святвечір і між сесією. Але, на жаль, така ситуація склалася, що депутати вирішили так (не прийшли – прим.ред.). Моя думка інакша: я як депутат повинен прийти на засідання сесії. Моя позиція така і я її виловив. За когось другого я розписуватися не буду. Можливо, краще міському голові було це зробити вчора, тоді було би більше людей…  Я в Тернополі, мої батьки теж з Тернополя – мені легше.

За словами Андрія Богдановича, рішення про проведення сесії надійшло на електронну адресу депутатам 5 січня зранку. Двоє із чотирьох представників фракції “Громадянської позиції” тоді уже були за межами Тернополя, добратися на сесію їм було складно.

Люба Вовк

Коментарі вимкнені.