На Тернопільщині за вихідні втопились троє людей

Спека, що накрила Тернопільщину після тижню дощів, вигнала у вихідні дні безліч людей поближче до води. Хтось поїхав на рибалку, а хтось відпочити в сімейному колі або  в дружній компанії. На жаль, відпочинок вдається не завжди, інколи купання закінчується трагічно.

Так, за минулі вихідні на водоймах Тернопільської області загинуло троє людей.

Перший випадок стався в суботу 6 липня на Івачівському ставі. Близько 06:00 годин, орієнтовно за 100 м від берега, виявлено без ознак життя тіло 51-річного чоловіка. Для вилучення тіла загиблого із води залучались рятувальники.

Наступного дня смерть на воді сталась в Чортківському районі. Близько 13.00 годин в ставку, що поблизу с. Джурин Білобожницької територіальної громади, виявлено тіло місцевого 63-річного рибалки. Загиблого з води дістали його односельчани.

А ввечері, близько 20.00 годин, в ставку поблизу с. Старий Тараж Почаївської територіальної громади втопилась 22-річна жінка. Загибла приїхала на відпочинок до води аж за 30 км з с. Борщівка Борсуківецької громади. Тіло жінки дістали з води місцеві мешканці.

За інформацією ГУ ДСНС України, з початку цього року на водоймах Тернопільської області загинула21 людина, включаючи чотирьох дітей. Це, майже вдвічі більше ніж минулого року.

Щоб запобігти подібним нещасним випадкам дотримуйтесь правил поведінки на водоймах.

Детальніше за посиланням на офіційній сторінці Головного управління ДСНС України у Тернопільській області https://tr.dsns.gov.ua/video/abetka-bezpeki-iak-uniknuti-tragediyi-na-vodi

Коментарі вимкнені.