Тернополян кличуть на “Повстанську Ватра – 2011 – УНІЖ”

З 6 по 9 жовтня, на Івано-Франківщині, на березі річки Дністер, в околицях села Уніж, відбудеться молодіжний табір-джамборі “Повстанська Ватра 2011 – УНІЖ”, організатором якого є ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”.

Уніж – це місце для спілкування та спільної праці людей різних інтересів та професійної спрямованості, яких об’єднує бажання побудувати сильну та багату Україну.

На «Повстанській ватрі» Тебе чекає: інтерактивні лекції та цікаві дискусії з відомими особистостями на різну тематику, починаючи від історії, мистецтва та закінчуючи політикою та бізнесом, пейнтбол, туристичні змагання, спортивні ігри, вивчення народних та повстанських пісень і зустріч з ветераном УПА. Завершенням кожного дня буде цікава і весела ватра.

Для спілкування та спільної праці запрошені: Юрій Журавель (OtVinta); Сашко Положинський (Тартак); народні депутати Андрій Парубій та Юрій Стець, останній також є Генеральним Директором 5 каналу; Олександр Солонтай – експерт ІПО, Владислав Кириченко – ідейний натхненник Уніжу, директор мистецької агенції “НАШ ФОРМАТ”; Сергій Василюк (“Тінь Сонця”); Єгор Соболєв – директор “Свідомо”, Михайло Ратушний – голова УВКР, письменники Роман Коваль, Василь Шкляр, Сергій Жадан та багато інших. Теми дискусій та їх модераторів ораганізатори будуть висвітлювати по ходу їхнього підтвердження участі в таборі.
Cвою участь у якості гостей та лекторів “Повстанської ватри” підтвердили: народний депутат України Андрій Парубій, експерт Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай та директор Мистецької агенції «Наш Формат» Влад Кириченко!

Слово “джамборі” в перекладі з мови американських індіанців означає “збір усіх племен після довгої війни” чи “велика рада”. Табір-джамборі в сучасному розумінні означає: зліт, фестиваль, розваги і змагання, але з насиченішою, цікавішою,а головне – кориснішою програмою.

Коментарі вимкнені.