Кандидати в депутати, вчіться в молоді!

Максим ЧеркашинЗбираючись сьогодні вранці на роботу увімкнув наш місцевий телеканал і побачив 3 сюжети підряд (точніше, 2 сюжети і реклама). Були вони про наступне:
1. У Тернополі на набережній ставу встановлять пам’ятник пластуну.
– Ключовою ознакою нашого пам’ятника є те, що він має бути інтерактивним, – розповів голова Тернопільського Пласту Любомир Шимків. – Для того, щоб було таке своєрідне культове місце Пласту в Тернополі. Щоб біля нього можна було сісти, сфотографуватися. Ми плануємо зробити ліхтарі, які будуть підсвідчувати ватру в темну пору доби, щоб був ефект горіння. Ввечері там молодь і пластуни зможуть збиратися, співати під гітару пісні.
2. Долучитись до збору речей для сиріт та інвалідів із дитячих будинків та притулків області закликає тернополян молодіжна організація “Файне місто”.
– Тернополяни, можливо, через буденність вже забули про таких людей, – каже Рустам Ергешов, голова молодіжної організації “Файне місто”. – Тому найбільша мета проекту – привернути увагу з боку молоді, що такі люди є і вони потребують і одягу, і книг, і канцтоварів.
3. Сюжет, в якому кандидат з’являється в шкільній аудиторії, за університетською кафедрою та на фоні школи.
Ключове повідомлення ролика: «Я виріс в сім’ї вчителів, я знаю проблеми освітян, я знаю проблеми освіти, я знаю проблему школярів».
І це все. При тому, що він діючий народний депутат.

Шановні політики, та якщо хочете щось змінити то беріть і змінюйте, а не знаєте, як – то вчіться в молоді, в громадських організацій, які власним прикладом на практиці показують, що таке милосердя і любов до свого краю. Бо всі хочуть змінювати на краще, коли прийдуть в парламент.
Шановні, а що ви вже зробили, ще до парламенту? Почніть з малого, і бажано не лише перед виборами. Тоді й голосувати будемо не за обіцянки, а за реально зроблені справи.

Коментарі вимкнені.