Обережно! Тернополяни, фінансові піраміди поруч!


Леся Колінець, голова ТОГО «Фонд соціально-економічних ініціатив»

Чи вірити Ви, що, вклавши в компанію 100 дол. США, через рік можна отримати 28 тис. 147 дол. США, в день – 352 дол.? Просто неймовірно – 60% в місяць!!! Чи знаєте Ви бізнес, який дає таку дохідність? Я – ні! А от засновники «МММ» гарантують своїм вкладникам неймовірні прибутки! Це ж просто ідилія – вклав гроші, нічого не робиш і через рік забираєш величезну суму. Насправді такого не буває. Можливо, один раз людині пощастить, і їй виплатять обіцяні гроші, але це лише задля реклами і розширення мережі. Зрештою, схема тут проста  – це фінансова піраміда: вкладникам обіцяють фантастичні дивіденди, але отриманих від людей коштів не вкладають у проекти, а лише використовують для виплати попереднім вкладникам. Люди ж, які уже переконались у вигідності таких операцій, вкладають їх повторно, та ще й  рекомендують іншим. Отож, коли кількість “вкладників” набирає солідних розмірів, фірма розпадається, а власник, як правило, зникає з усіма грішми.

Цієї схеми в «МММ» не заперечують. Вони відкрито розмістили її на своєму сайті; не приховують, що ніякої інвестиційної діяльності не ведуть.

«МММ» не єдина компанія, яка діє за цим принципом. Поширеними в мережі Інтернет є так звані «хайпи» (High Yield Income Programs) – високодохідні інвестиційні програми, кожна з яких має свої програми вкладів, обіцяють високу дохідність, і, як показує практика, термін їхнього існування дуже короткий.

Чому ж люди вкладають туди кошти? Відповідь проста – хочуть швидко отримати великі гроші та наївно думають, що вони опиняться на початку побудови піраміди і зможуть повернути свої гроші! Що ж, можливо, комусь і пощастить… Але більшість знову опиниться біля розбитого корита і вимагатиме від уряду повернути їхні гроші…

Лякає те, що сітка «МММ» швидко поширюється і вже накриває Тернопільщину. Про це свідчить активне рекламування: появилася інформація про білл борди, відкрито місцевий сайт, появляються замітки на сайтах тернопільських ЗМІ.

Шановні тернополяни! Не вкладайте свої кошти у компанії, які мають ознаки  фінансової піраміди. Тобто:

  • обіцяють надзвичайно високу дохідність, вищу від середньої на ринку;
  • не мають ліцензії на здійснення діяльності з залучення коштів населення;
  • відсутня інформація про фінансове становище компанії;
  • виплата грошових коштів старим вкладникам відбувається за рахунок нових вкладників;
  • відсутні власні основні засоби та інші активи;
  • йде масована реклама у ЗМІ, у Інтернеті;
  • відсутнє точне визначення діяльності компанії.

Є багато інших можливостей для безпечного, легального, хоча й менш прибуткового інвестування!

 


-1 thoughts on “Обережно! Тернополяни, фінансові піраміди поруч!

  • 15:04 | 3.03.2012 о 15:04
    Permalink

    неведытесь на етот ЛОХОТРОНпочитайте отзиви пирамидп уже не платит

  • 18:51 | 3.03.2012 о 18:51
    Permalink

    Леся Колінець, я думаю що Ви невдаха, тому що говориш те, чого не знаєш, і цим самим вводиш людей в оману. Першу піраміду розвалила держава, про що свідчать звіти(з матеріалів судової справи) голів різних міст тодішньому президенту Ельцину, в звітах йдеться як проходить руйнування піраміди. При арешті С.П. Мавроді, влада забрала 17 камазів грошей, але, не до якого державного банку вони не доїхали!!! Вони зникли по дорозі. Де вони? Це були гроші вкладників. Чому Ви про це не пишете??? Підстава чистої води, тому що на той момент люди вірили С.П. Мавроді більш ніж владі, і владі потрібно було приймати міри!!!! виставити С.П. Мавроді в очах вкладників за допомогою СМІ і таких як Ви, що він злочинець, аферист, да щей з піраміди не сплачував податки -ха-ха-ха! Звичайно що їм це не склало великого труда!!! Тому що Ви и вам подібні продажні, пишете те що Вам скажуть. Подивіться ТВ передачу з Одесси: http://www.youtube.com/watch?v=LFPNwh7koEs Почитайте на сайті коментарі людей які, вже одержали допомогу це можна зробити на офеційному сайті МММ-2011 :http://sergey-mavrodi.com/ І крайнього не буде, тому шо ВСІМ ВСЕ ПЛАТЯТЬ!!! І завтра прийде якась ваша родичка і скаже, що вона отримала виграш і ви самі побіжите в МММ-2011 реєструватися, тому що жити за межею бідності на межі бідності ви не схочете. Хіба що ви заробляєте ще більше на таких невдалих статейках. Люди які є учасниками МММ-2011 а їх вже більш ніж 20 000 000 знають що хочуть і чого вони прийшли в систему і ніхто не скаржиться, і вони самі мають право розпоряджатися своїми коштами як заманеться. І не Вам радити людям що їм робити, а що ні!!! Хто Ви така??? Да ніхто. Досить брехати людям, навчиться казати правду. А людям скажу так, – я сам в системі, і точно знаю що всім все платять. І нічого ви не втрачаєте, а навпаки, вам ще дають бонус за реєстрацію 20$?(вкладень не потребує), можливість одержати авто в дарунок, як? а не як!!! просто так!!!(вкладень не потребує)! можете спробувати себе на вдачу, це вам не лото забава в який шансу виграти… а можливо саме вам система подарує виграш (вкладень не потребує).

  • 19:33 | 3.03.2012 о 19:33
    Permalink

    Юрій, ти напевно десятник або сотник в МММ. Казки розказуй своїм дітям.

Коментарі вимкнені.