Наталія Кісіль допоможе тернополянам вивчити англійську за власним методом

Давно хотіли освоїти англійську? Боїтеся, що надто складно та довго?

Звісно Ви можете роками вчити як вас звати і тренуватися розповідати про столицю Британії, а можете пройти курс за авторською методикою в English training centre, і при повній віддачі та максимальному включенні вже за 4 місяці освоїти розмовну англійську.
Тренер центру – Наталя Кісіль, досвід індивідуального навчання англійської дітей та дорослих 12 років. Її авторська методика використовує новітні техніки вивчення англійської, враховуючи психологічні особливості пам’яті людини. Для прикладу за розробленою тренером методикою Ви вже за 5 занять освоїте часи в англійській мові.

Програма тренувань центру базується на:
– Освоєнні інформації через залучення зорового, слухового та рухового сприйняття,
– Вивченні лексичного матеріалу орієнтованого на оволодіння розмовною англійською за короткий період часу, з максимальним використанням засвоєного матеріалу,
– Використання авторських прийомів вивчення граматики та часів 😉

Навчання дітей відбувається в ігровій формі, а для стимулювання та покращення ефективності занять передбачена можливість заробляти бонуси, за які можна придбати приємні подарунки.

Також дорослих та дітей чекають розважально-освітні тренінги в ігровій формі (“Мафія” і т.д.), перегляди фільмів для того, щоб постійно тримати свою англійську в тонусі. Тому тут ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА – спілкуємось тільки англійською! 😉 Можливо, спочатку буде страшно і незвично, але обов’язково весело і результативно.

Ви можете обрати зручну для Вам форму навчання:
– Індивідуальні заняття,
– «Дружні» заняття (до 3-х учасників, так часто працюємо по шкільній програмі).
– Групові (6-8 учасників).

Групи набираються відповідно до віку та рівня знання англійської – від 7 до 65 років.

Підписуйтесь на сторінку групи та приєднуйтесь до тренувань.
Для запису в групи або уточнення інформації напишіть нам у фб https://www.facebook.com/razomtc/?view_public_for=147553602595688
або телефонуйте за номером: ‎(098) 44 6789 4

 

Коментарі вимкнені.