Студенти – не люди, – вирішили у тернопільському “Рандеву”

Прикрий випадок стався зі студентами однієї з груп ТНЕУ, які 9 лютого збиралися святкувати екватор (половина навчання) в ресторані «рандеву». Домовлялися студенти з адміністратором закладу ще в жовтні, адже як відомо, найкраще замовляти раніше, коли ще є з чого вибирати і всі заклади ще не зайняті. Отже, вони домовились, що святкуватимуть на другому поверсі в бенкетному залі, де досить гарно, і внесли завдаток. Звичайно, критеріями для вибору місця  були вигляд приміщення і ціна, що мало першочергове  значення.

Коли ж студенти приїхали до ресторану, виявилось, що на другому поверсі відбувається святкування весілля, а для них накрили стіл на першому, що виглядає як якийсь бар. Коли вони дзвонили до адміністратора, той не піднімав!!! Врешті-решт, знайшли якогось керівника, який сказав, що він «готовий піти на поступки», а саме дозволив студентам не платити за музику, яка ніби-то коштувала 150 грн. крім студентів там святкували ще дві компанії старших людей, в залі було мало місця і не було де сфотографуватися, а за фотографа заплатили 350 грн..

Настрій всім звичайно був зіпсований, адже розраховували побачити зовсім інше. Припустимо, для ресторану вигідніше весілля, але в крайньому випадку, заклад міг перенести екватор на інший день. Чому ніхто не попередив про те, що доведеться святкувати зовсім не там, де замовляли? І взагалі, чи  мала право адміністрація ресторану так вчинити зі студентами? Чи студенти не люди? Як знайти на таке управу? Яким чином захистити свої права?

Стедунти ТНЕУ

Коментарі вимкнені.