Тарас Юрик просить міськраду вирішити питання дітей-інвалідів

Тарас Юрик, депутат міськради

Ознайомився з проблемою, яка склалася, навколо громадської організації родин дітей-інвалідів «Дитина». Її членів виселяють з приміщення Тернопільської спеціалізованої школи, що розташована вул. Сахарова, 4. В цій ситуації, одні доводять, що винною є школа, інші, що громадська організація. Моя особиста думка, що рівно так само, як школі потрібні «квадратні метри»  для розширення, так само і громадській організації необхідне приміщення для здійснення статутної діяльності. А враховуючи те, що громадська організація займається опікою над дітьми-інвалідами, вже останніх 10 років, то справедливо, і навіть чисто по-людськи,  і надалі забезпечити їх гідним приміщенням.

Мені не зрозуміло чому, знаючи, що в кінці грудня 2011 року закінчиться термін договору оренди приміщення, чиновники не взялись вирішувати проблему надання альтернативного приміщення громадській організації «Дитина», ще  з серпня-вересня. А сьогодні чиновники «насилують» цих бідних матерів (членів організації) і ставлять перед вибором!!! АБО ВАС НА ВУЛИЦЮ, АБО  ПРОПОНУЄМО ВАМ «НЕЩАСНИХ 25 КВ.М. !!!

Я вважаю, що  це не вирішення питання – це відвертий шантаж.

Звертаюсь до представників Тернопільської міської ради і прошу,  раз ви не зуміли вирішити питання з приміщенням до кінця 2011 року, то ж не перекладайте своє недоопрацювання на плечі дітей-інвалідів і їхніх батьків.

Ми всі разом декларуємо будівництво громадянського суспільства, суспільства в якому роль і місце самоорганізації людей відводиться  одне із ключових ролей. Тоді давайте нарешті навчимось допомагати один одному, а ще планувати і працювати, а не гасити чергові пожежі чиновницької байдужості.


Коментарі вимкнені.