Тернопіль ніколи не має планів на вечір, – Володимир Гевко

Це місто завжди живе тут і зараз, не маючи зеленого поняття що робити далі.
Він завжди очікує пропозицій – інвестиційних, культурних чи туристичних. Чекає, що інші міста покличуть його тусити із собою, як чекає підліток, що його старший брат візьме до свої компанії лазити по закинутих будовах. Але його ніколи не кличуть.
Тернопіль не має ні найменшого уявлення як жити далі, куди рухатись, куди йти вчитись і як планувати життя. Тому він просто живе, в глибині душі плекаючи голівудську надію, що завтра приїде хтось особливий і забере його у інше, цікавіше життя до великого міста.
Тернопіль вештається на самоті власними ж парками, по доброму сонними, копає розігріті камінці зношеним за літо кедами по тротуарах, їсть морозиво аж допоки не знудить і катається пароплавом аж допоки не набридне.
А пізно ввечері, спровадивши всіх додому, засинає і сам, практично миттєво, ледь торкнувшись подушки – як засинають чисті совістю безтурботні діти на канікулах.
Абсолютно не уявляючи, що робитиме завтра.

Володимир Гевко

-1 thoughts on “Тернопіль ніколи не має планів на вечір, – Володимир Гевко

  • 07:36 | 9.08.2019 о 07:36
    Permalink

    Чи це не той Володимир Гевко, що обраний в нардепи по 167 в/о ? Якщо він ще й трошки ЛІТЕРАТОР, а не тільки ФІЛОСОФ та замріяний песиміст то, відчуваю – СПРАВА зрушиться з місця… По крайньому – знайдемо як сконтактуватися та обговорити наболілі, бо вже задавнені Проблеми сьогодення. І не тільки Людей Тернопільщини, Борщівського, Чортківського та Заліщицького районів ( 167-й в/о ) зокрема. З попереднім нардепом ( до першого пленарного засідання нового складу ВРУ – ще є чинним ) такої відкритості чомусь не получалося.. На жаль. А – хочемо до європейських цінностей наближатися, відкритості, Громадянське суспільство будувати… Он воно – відкрито й від Душі !!

    • 15:52 | 9.08.2019 о 15:52
      Permalink

      Ні, це однофамілець)

  • 15:02 | 12.08.2019 о 15:02
    Permalink

    1 листопада РНК УСРР визнало незадовільним виконання річного плану хлібозаготівель по Українській СРР, встановлено остаточний план хлібозаготівель по секторах, областях та культурах у розмірі 282 млн пудів, із них для одноосібних господарств — 36,9 млн, для колгоспів — 224,1 млн, для радгоспів — 21,6 млн, а також стягнення мірчука — 28,8 млн і насіннєвої позики — 8,1 млн пудів. Хай судять та везуть звідціля, так хоч з голоду не вмреш, а вдома коли залишимося, все рівно помремо
    Юридическая консультация горячая линия – Зайцев и партнеры

Коментарі вимкнені.