Тернопільський депутат про реального пацана з унітазом

Степан Барна, депутат обласної ради

Колись у відомого “темникового” журналіста Піховшека була програма під назвою “П’ятий кут”, де він намагався загнати політиків в тупик (в 5 кут). Але зараз нашим політикам байдуже який в них кут, їм головне зручно прилаштувати свою п’яту точку.

Я просто аж захопився Борисом Колесниковим. Спочатку цей, вельми поважний пан, курував Євро-2012, після закінчення якого, Рахункова палата нарахувала майже 19 млрд. безконтрольних та неефективних витрат. Простіше кажучи, пішли бюджетні кошти в пісок. Потім він без особливих проблем пересів в крісло голови Комітету з питань транспорту та зв’язку.

Як після такого пасувати перед якимись розкрадачами на митниці. “Що я, не пацан донецький”, мабуть сказав про себе Борис Вікторович та й  давай розширювати стіни свого кабінету. Тепер в нього буде і кімната відпочинку і, звісно, санвузол з унітазом.

Думаю, що при таких статках, які є у колишнього віце-прем’єра, можна не тільки хронометра за ціною київської квартири носити, не ганьба буде й унітазика золотого прикупити. Може трохи меншого, як у “папика”, але все ж таки, не лох майданний – реальний пацан, з унітазом.

Коментарі вимкнені.