Міліція “трусить” футбольний клуб “Тернопіль” (документи)

Звернення до федерації футболу України про те, що міліція Тернополя займається знищенням футболу, попросив прийняти міський голова Сергій Надал на засіданні обласної ФФ. Дану пропозицію він озвучив начальнику відділу молоді і спорту Андрію Рибаку на засіданні виконкому міської ради 18 грудня.

–          Сьогодні обов’язково поставте питання федерації футболу затвердити відповідне звернення федерації футболу України щодо порушення кримінальної справи проти ФК «Тернопіль», – сказав міський голова Сергій Надал. – Що це йде знищення футболу, що міліція займається невідомо чим. Якщо це є політичне переслідування – то це питання опублічити і кожного дня говорити, який стан справ.

Що ж це за кримінальна справа проти ФК «Тернопіль» журналісти «Погляду» вирішили з’ясувати одразу після завершення виконавчого комітету. Але ні в міліції, ні в прокуратурі не готові були одразу ж надати таку інформацію по телефону. Проте готувати інформаційні запити у дані установи нам також не довелося – волею випадку інформацію про кримінальну справу проти КП «Футбольний клуб «Тернопіль» озвучив депутат міської ради, член депутатської комісії щодо фактів порушення громадянських свобод членів Тернопільської територіальної громади Михайло Окаринський. На відкритому засіданні комісії він показав документи, які надійшли від УМВС в області на ім’я міського голови та директора КП «Футбольний клуб Тернопіль» із проханням надати відомості по фінансових операціях,  копії договорів оренди, тощо за 2011-2013 роки.

Коментар начальника відділу молоді і спорту міської ради
Андрія Рибака щодо даної ситуації читайте на «Погляді» згодом

 

 Люба Вовк, новини Тернополя “Погляд”

Коментарі вимкнені.