Дружину чиновника міської ради призначили на високу посаду

Відповідно до розпорядження голови облради В. Овчарука від 29 вересня в Тернопільській обласній експериментальній комплексній школі мистецтв ім. І. Герети відбулася зміна керівництва. В.о. директора призначено Марію Гудиму — дружину начальника управління культури і мистецтв міськради Олександра Смика. До цього вона працювала заступником директора  з навчально-методичної  роботи. 

Тим самим розпорядження заступника директора з навчально-виховної роботи Наталію Орос увільнено від виконання обов’язків директора школи мистецтв.

“До остаточного вирішення Тернопільською обласною радою кадрового питання уповноважити виконуючу обов’язки  на посаді директора Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети Гудиму Марію Ігорівну  вчиняти  дії від імені  юридичної особи – Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети без довіреності, у тому числі підписувати договори, фінансові і банківські документи, та внести відповідні відомості до Єдиного державного реєстру”, — йдеться у розпорядженні Віктора Овчарука.

 За словами голови міжфракційної групи “Тернопільщина” Романа Заставного, вперше за крайнє десятиріччя народні депутати, обласна та міська влада знайшли консенсус щодо школи мистецтв. Зокрема, її збережуть в межах Тернополя, фінансування буде з міського та обласного бюджетів. До того ж, на базі школи мистецтв планують реалізувати й спортивний проект, аби поряд із творчим розвитком, діти не втрачали на здоров’ї.

В яке саме приміщення переведуть школу мистецтв, ще вирішують.

Коментарі вимкнені.