Ми є тим, що їмо, — судинний хірург із Тернополя Микола Марущак
Наші вени потребують правильного харчування та «раціону», спрямованого на:
✔️зниження набряків;
✔️нормалізацію маси тіла;
✔️нормалізацію стільця (тому що запори теж сприяють розвитку варикозу і його ускладнень);
✔️зміцнення сполучної тканини, з якої складається судинна стінка;
✔️розрідження крові.
?Сьогодні починається Великий піст. Триватиме він 48 днів. Використайте цей час з користю для своєї душі та вен.
?Найперше, введіть в раціон продукти, багаті вітаміном С. Він не тільки підсилить імунітет і захистить вас від сезонних застуд, а й зміцнить стінки судин (сполучну тканину) та посприяє зменшенню набряків. Одне слово, просто незамінний при варикозі.
?Вітаміном С багаті шипшина, чорна смородина, обліпиха, брокколі?, ківі?, апельсини?, лимони?, болгарський перець, шпинат?, петрушка й кріп.
?Збагатіть свій раціон ними і …ваші вени віддячать вам!
Коментарі вимкнені.