Чотири конкурси на право оренди буде в березні

Чотири конкурси на право оренди об’єктів державної форми власності, три з яких знаходяться у Тернополі, а один – у Борщові,  проведе у березні РВ ФДМУ по Тернопільській області.

В оренду пропонуються нежитлові приміщення загальною площею 190,6 кв.м, у будівлі, яка знаходиться на вул. С. Бандери, 19а у Борщові.  Мета передачі в оренду : здійснення торгівлі непродовольчими товарами.

управління статистики у Тернопільській області.

Конкурс по даному об’єкту заплановано на 02 березня 2011 року. Кінцевий термін прийому документів для участі у конкурсі: 24 лютого 2011 року.

На 10 березня 2011 року заплановано конкурси по двох об’єктах у Тернополі.

В оренду пропонується нежитлове приміщення   загальною площею 9,1 кв.м, яке є на 4 поверсі лабораторного корпусу управління „Тернопільводгосп”  (вул. За Рудкою, 35, м. Тернопіль). Мета передачі в оренду: розміщення офісного приміщення.

Виставляється на конкурс і нежитлове приміщення гуртожитку (виробничої майстерні)  загальною площею 51,13 кв.м,  за адресою: вул. Текстильна, 12, м. Тернопіль.

Мета передачі в оренду нерухомого майна: розміщення поштового відділення.

Кінцевий термін прийому заяв та документів для участі у конкурсах, які заплановані на  10 березня, –  04 березня 2011 року.

Четвертий конкурс відбудеться 17 березня цього року. В оренду пропонується нежитлове приміщення   загальною площею  14,39 кв.м  (в т.ч. 2,69 кв.м – долі площ спільного користування), за адресою: вул. Текстильна, 6, м. Тернопіль.

Коментарі вимкнені.