Чижмарю помстився капітан міліції за «вбиту» дитину

Виявляється, за нападом на заступника губернатора стоїть начальник одного з територіальних відділів Солом’янського райуправління міліції, 30-річний капітан. Коли міліція з ним поговорила, він у всьому зізнався. За його словами, Юрій Чижмарь забрав у нього кохану дівчину прямо з-під вінця. Цього капітан перенести не зміг і вирішив помститися, – пише Комсомольська правда в Україні.

Роман капітана міліції та молодої працівниці прокуратури Солом’янського району розвивався бурхливо. Справа навіть дійшла до походу в загс, до того ж Олександра оголосила, що вагітна. Але день весілля так призначений і не був – на горизонті з’явився Чижмарь, до якого пішла Олександра, кинувши нареченого.

Справа в тому, що з чиновником дівчину пов’язували давні відносини. Коли майбутня прокурорша тільки пізнавала ази юриспруденції, на її курсі викладав молодий і цікавий Юрій Чижмарь. Вже в ті роки між студенткою і педагогом розгорівся роман, але після закінчення навчання пристрасті вляглися, Олександра зустріла молодого і перспективного міліціонера. Але, судячи з усього, почуття так і не охолонули. Варто було Чижмарю нагадати про себе, як дівчина, не роздумуючи, повернулася до нього і навіть зробила аборт. Чого так і не зміг пробачити жених. А Олександра тим часом вже чекала дитину від суперника.

План помсти він виношував довгі місяці. На допомогу прийшов старий приятель Віктор Котов, який і вирішив взяти на себе брудну роботу. Розрахунок був нехитрий – знівечити суперникові обличчя кислотою так, щоб Олександрі було огидно з ним спілкуватися, і вона його покинула. Тепер обом доведеться відповідати за замах на нанесення тяжких тілесних ушкоджень. І замовник, і виконавець під вартою.

Коментарі вимкнені.