Головний “ляп” Януковича під час “Розмови з країною”

Головною помилкою Президента України Віктора Януковича під час прямого ефіру у п’ятницю була відповідь на питання про розмір тарифів на послуги ЖКГ.

Про це експерт корпорації стратегічного консалтингу “Гардаріка” Костянтин Матвієнко заявив в коментарі ГолосUA.

“Йому поставили конкретне запитання – як заплатити за комунальні послуги у розмірі 700-от гривень, коли пенсія 780? Що ми почули? Що вартість комунальних платежів повинна бути однаковою по всій країні. Але ж в Києві за рахунок концентрації населення та їз платоспроможності собівартість комунальних послуг значно нижча, ніж в інших містах. Тому Київ не повинен платити за Єнакієво і навпаки”, – наголосив він.

За словами політолога, відповідаючи на це запитання Президент продемонстрував такий же рівень компетенції, “як і ті, хто готували для нього це запитання”, – заявив К. Матвієнко.

Таку ж думку висловив і голова центру прикладних політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко. “Я теж почув відповідь на це конкретне запитання, подумав: який же це ляп!”, – наголосив він.

Нагадаємо, що Віктор Янукович у п’ятницю, 25 лютого, під час прямого ефірі дав доручення уряду в найкоротші терміни опрацювати формулу зрівняння всіх тарифів на послуги ЖКГ в Україні.

ГолосUA

Коментарі вимкнені.