Хоптян добрався до безробітних

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, на зустрічі з головами райдержадміністрацій дав доручення щодо перевірки осіб, які знаходяться на обліку у кожному районному центрі зайнятості.

«Сьогодні я персонально даю доручення кожному голові РДА навести порядок у своєму районі, – зазначив Валентин Хоптян. – Першочергове завдання, про виконання якого потрібно прозвітувати уже за тиждень це перевірка усіх осіб, які сьогодні перебувають на обліку у центрі зайнятості».

Керівник області зазначив, що житель області, який приміром працює за кордоном не може і не має права перебувати на такому обліку і отримувати допомогу з держбюджету.

«У кожному районі детально перевірити усіх людей, що отримують допомогу з безробіття і числяться у центрі зайнятості, – сказав Валентин Хоптян. –  І через тиждень мені повідомити. Крім того, згодом ми вибірково уже з області сформуємо робочу групу, яка за тією ж схемою виїде у два райони області і перевірить безробітних, що перебувають на обліку, щоб переконатися у достовірності інформації».

-1 thoughts on “Хоптян добрався до безробітних

  • 16:06 | 25.11.2011 о 16:06
    Permalink

    Перевірити потрібно кадрову роботу всіх державних установ. Всім відомо, що керівники оформляють в штати “мертвих” працівників і отримують за них заробітну плату. Хоптян – МОЛОДЕЦЬ!!!!!

Коментарі вимкнені.