Хоптян зводить рахунки з кривдниками

15 січня 2010 року співробітники обласної прокуратури затримали на гарячому голову Борщівської РДА Тернопільської області Івана Чепесюка, який отримав хабар в сумі 35 тисяч доларів США за підписання розпорядження про надання земельної ділянки.

Серед активу Борщівського району є поширеною думка, що Іван Чепесюк поплатився через неприязнь із сьогоднішнім головою Тернопільської обласної державної адміністрації Валентином Хоптяном, повідомляє Вісник правди.

Коли останній, після приходу Віктора Януковича до влади, очолив сусідній до Борщівського район — Чемеровецький, Іван Чепесюк усюди називав свого колегу пиячком. Однак, тоді він ще не знав, що Валентин Хоптян стане його безпосереднім керівником, використавши своїм зв’язкам із Главою Адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним.

Звільнення Чепесюка стало для керівника Тернопілля справою честі. Однак, очільник Борщівського району відмовився добровільно написати заяву про звільнення, оскільки ще зовсім недавно заплатив за своє призначення чималу суму.

Через це Валентин Хоптян вдався до такого варіанту, підіславши до Чепесюка підставну особу з хабарем, по слідах якої ішли правоохоронці.

Правоохоронці повідомляють, що наступним на черзі буде голова Гусятинської РДА Степан Турецький, який чинив перешкоди в обранні головою райради цього району дружини керівника Тернопільської області — Надії. Нагадаю, що Н.Хоптян все ж таки була обраною головою районної ради після десятого (!!!) голосування.

Коментарі вимкнені.