На Тернопільщині 99,5% шкіл забезпечено сучасними телевізорами

На Тернопільщині загальноосвітні школи І-ІІ та І-ІІІ ступенів на 99,5 відсотка забезпечені сучасними телевізорами, які ефективно використовуються в навчальному процесі й для інформаційного забезпечення.

1 березня 2011 року працівники Всеукраїнського телеканалу «Інтер» та обласної державної телерадіокомпанії разом з керівниками органів управління освітою і навчальних закладів були присутні на уроці хімії в 7-Б класі Тернопільського навчально-виховного комплексу «школа-ліцей» №6. За допомогою сучасної мультимедійної дошки, комп’ютера, відповідного обладнання, спеціальних реактивів і приладів учні школи детально ознайомилися з темою заняття та вчилися проводити досліди.

Увесь урок записано на плівку та згодом продемонстровано на великому екрані плазмового телевізора в Староскалатській ЗОШ І-ІІІ ст. Підволочиського району.

«Сьогодні ми вкотре переконалися, що телевізори у школах й справді необхідні для покращення навчального процесу, – зауважив Володимир Долинний, перший заступник начальника управління освіти та науки облдержадміністрації. – Тому наша мета забезпечити плазмовими телевізорами усі школи області 100-відсотково».

-1 thoughts on “На Тернопільщині 99,5% шкіл забезпечено сучасними телевізорами

  • 00:33 | 5.03.2011 о 00:33
    Permalink

    Ага – на 90 процентів за кошти приватних підприємців та бізнесменів! А те, що у деяких сільських школах його неможливо на стіну повісити, бо обвалиться – то це нічого, головне, щоб він був, адже так сказав Г…убернатор!

Коментарі вимкнені.