На Тернопільскому ставі горів диван – там знімали кіно

У Тернополі зняли соціальну короткометражку, щоб створити відразу до байдужості. Аматорську стрічку “Не рипайся” знімали на вулицях Тернополя. У кількох місцях з’являється диван, на якому сидить молодий хлопець. В руках у головного героя – газета, яку він постійно читає. Втупившись у видання, хлопець не помічає, що біля нього проходять люди, які потребують його допомоги.
Як розповів режисер фільму Віталій Дерех, на нього та його колег часто звертали увагу перехожі. Цікавились тим, що відбувається, навіть міліціонери. Коли актор вдавав, що в нього приступ епілепсії, чоловік, який проходив неподалік, кинувся допомагати, щоб «хворий» у приступі не пошкодився. Коли йому сказали, що це зйомки, перехожий довго сміявся.
Згодом, за сюжетом, головний герой опинився на своєму дивані посеред Тернопільського ставу, біля нього горить людина, але йому байдуже. Як розповів режисер, зйомки були екстремальними, втім, закінчення вийшло феєричним.
– Коли придумував сценарій, все мало бути по іншому, – розповів Віталій Дерех, – але коли почали знімати, то ставались різні несподівані речі. Втім, вийшло незле.
Офіційну презентацію обіцяють провести у Тернополі незабаром.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.