На “Зустрічі без краватки” буде жінка

Вперше на «Зустрічі без краватки» буде жінка! Тетяна Білінська – чарівна жінка і тонкий психолог. Її знають і шанують тернополяни, адже багатьом вона допомогла знайти свій шлях у житті.
Тетяна Білінська пройшла шлях від спеціаліста першої категорії до начальника відділу організації профорієнтації Тернопільського обласного центру зайнятості. Вона дуже активна у житті. Була депутатом міської ради, де відстоювала інтереси громади міста, займалась впорядкуванням прибудинкових територій, активно відстоювала інтереси виборців, надавала депутатську допомогу. Тетяна Білінська не пасе задніх і в науковій діяльності – на даний час вона є здобувачем кафедри нормальної фізіології ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського. Неодноразово виступала з доповідями на міжнародних та всеукраїнських конференціях. Є розробником ряду наукових досліджень та автором більше 30 наукових винаходів, які засвідчені Свідоцтвами про право на інтелектуальну власність.
При такій активності, Тетяна Білінська гарно виглядає, завжди усміхнена, привітна, успішна… Секрет її успіху можуть дізнатись тернополяни на черговій «Зустрічі без краватки». Жінка готова розповісти про психодіагностику, про самопізнання, розказати про те, як знайти себе.
Досягнути успіху жінці – непросто, особливо тоді, коли змагаєшся із сильними чоловіками. Тернополяни зможуть довідатись, як це вдалось цій тендітній і водночас сильній особі.
– Нафарбувала губи, значить ти жінка – жартує пані Білінська, – якщо назвався грибом – лізь у борщ.
Щоб потрапити на зустріч в рамках проекту „Зустрічі без краватки”, потрібно заповнити форму на EVENTS.te.ua кількість місць – 35. Не прогав нагоду, заповнюй анкету якнайшвидше!

Зустріч відбудеться 11 серпня, у кав’ярні «Відень» ТРЦ «Атріум» 5 поверх. Початок о 18.30

Вхід вільний за попередньою реєстрацією на EVENTS.te.ua

Організатори: Культурно-інформаційний ресурс Events.te.ua

Партнер проекту : Ресторан «Відень», інформаційний партнер: Інтернет-газета «Погляд»

Коментарі вимкнені.