Ох та Лунтик були в ТНЕУ перед Новим роком

Казкову історію «Різдвяна Казка відчиняє двері» подарували у переддень Нового року дітям та внукам працівників ТНЕУ творчі колективи університету.
Юні глядачі побачили на   сцені своїх улюблених героїв із казок, мультфільмів та комп’ ютерних ігор – Лисицю, Вовка, Мишку, Козаків, Оха, Вінні-Пуха, Лунтика, Кітті. Також усі присутні змогли побувати у засніженому лісі, у Королівстві пітьми, яким керує зла володарка Ельвіра., та зустріти Різдво у хаті тітки Дарини.
Присутні у залі були вражені новими музичними композиціями, хореографічними постановками, колоритними   костюмами, яскравими декораціями та захоплюючими спецефектами. Проте найголовніше, що ця казкова історія спонукала всіх замислитися над мудрим висловом одного з персонажів мюзиклу – лісового царя Оха: « Егоїзм — найбільша в світі шкода!» .
Як і годиться, кінець казкової історії був щасливим — Різдвяна Зоря-Зоряниця розвіяла темні чари, злі герої стали добрими і разом з усіма іншими персонажами весело зустріли Різдво. Глядачі виходили із залу у піднесеному настрої, в передчутті дива, яке обов’ язково станеться у житті кожного в казкову ніч Нового 2012 року.

Коментарі вимкнені.