Партія регіонів звинувачує “Свободу” у провокації

Сесійне засідання Тернопільської облради, яке відбулось 12 травня,  фракція ВО «Свобода» вчергове спробувала використати для політичних провокацій, замість того, щоб вирішувати важливі для краю соціально-економічні питання, – повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Маючи намір продовжити нагнітання щодо святкування українцями Дня Перемоги, фракція ВО «Свободи» зірвала сесійне засідання. Адже провокативні настрої «Свободи» не отримали підтримки в цій західноукраїнській облраді.

З даного приводу член фракції Партії регіонів в облраді, голова міжфракційного об’єднання «Стабільність та реформи» Ярослава П’яла, звертаючись до депутатів, відмітила:

«Тернопільщина урочисто відмітила День Перемоги, виявивши усю повноту поваги до цього свята. Разом з тим, громадськість засуджує дії опонентів, представників ВО «Свобода», до яких вони вдались у Львові, 9 травня. Опоненти не мали жодного права відбирати в стареньких ветеранів та молодого покоління величне свято і перетворювати його на день втілення своїх політичних сценаріїв та реалізації партійних амбіцій».

Депутат засудила й дії голови Тернопільської облради, представника «Свободи», – як  одного з учасників ганебних подій у Львові.

Ярослава П’яла також висловила докір керівництву облради з приводу того, що фракція ВО «Свобода» знехтувала розглядом важливих для краю питань

Коментарі вимкнені.